Minä

Lassi Utriainen

Minä

Olen tehnyt nettisivuja ja graafista suunnittelua vuodesta 2009 ja oppinut sinä aikana aika paljon nettisivuista sekä myös yrittäjyydestä. Ja jos sillä on enää mitään merkitystä, olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri.

Nettisivut

Aloittaessani 2009 tein ensimmäiselle asiakkaalleni sivut perinteisinä staattisina nettisivuina. Sen jälkeen olen tehnyt lähes kaikki sivustot WordPressillä. Nyt 10 vuotta myöhemmin valmistuu urani toinen staattinen asiakassivusto.

Ryhdyin selvittämään staattisten sivujen mahdollisuuksia ja tekemään testisivustoja jo 2014. Oppivuosia on kertynyt ja rohkenin viimein tarjota staattisia nettisivuja myös asiakkailleni. Myös nämä omat sivuni on tehty staattisina ilman WordPressiä.

2010 Studio Titi.
2010, Studio Titi. WordPress-sivusto, suunniteltu erityisesti iPadilla käytettäväksi.

Muuta kuin nettisivuja?

Nettisivujen rakentamisen lisäksi keskityn nettisivujen optimointiin eli niiden kaikenlaiseen paranteluun. Aina ei tarvita uusia sivuja vaan optimoimalla vähän vanhemmillekin sivuille saadaan lisää elinaikaa. Sivujen tarkka ja kattava läpikäynti on lisäksi opettavaista kaikille osapuolille. Ja siksi mielenkiintoista.

Nettisivujen lisäksi teen satunnaisesti myös perinteistä graafista suunnittelua. Yleensä tämän puolen hoitaa kuitenkin yhteistyökumppanit. Alkuvuosina tein myös 3D-visualisointeja, mikä oli myös ansiotyöni ennen yrittäjäksi ryhtymistä.

Asiakkaat

Olen tehnyt töitä hyvin monenlaisten asiakkaiden kanssa. Asiakkaisiini kuuluu pieniä ja suuria yrityksiä, kansainvälisiä yhtiöitä ja yksityisiä ihmisiä, Suomessa ja ulkomailla. Useat asiakassuhteet ovat jatkuneet jo vuosien ajan.

Asiakkaita

Ota yhteyttä, jos staattiset nettisivut kiinnostaa tai tarvitset apua sivustosi nopeuden tai vaikka tietoturvan parantamisessa. Teen edelleen tietenkin myös WordPress-sivustoja.